logo

Ons recept voor warme voeten in de badkamer

Als het niet alleen mooi moet zijn, maar ook warm, adviseren we Schlüter®-BEKOTEC-THERM. Deze klimaatregelende tegelvloer combineert ecologisch verwarmingscomfort met hygiëne en behaaglijkheid.

Verwarmingsvloer

De gepatenteerde vloerconstructie - met geringe opbouwhoogte en innovatieve verwarmings- en regeltechniek - maakt het systeem tot een energie- en kostenbesparende, snel reagerende “verwarmingsvloer” met zeer lage aanvoertemperatuur. Maar dat is niet alles - reeds tijdens de montage biedt de klimaatregelende tegelvloer vele pluspunten dankzij zijn snelle en eenvoudige verwerking.

Belangrijk voor alle sanerings- en renovatiewerken: met onze regelkranen kan de klimaatregelende tegelvloer ook worden geïntegreerd in de bestaande klassieke verwarmingskring.

Schlüter®-BEKOTEC-THERM

Schlüter®-BEKOTEC-THERM

Schlüter®-BEKOTEC-THERM is de betrouwbare bekledingsconstructietechniek met een beperkte opbouwhoogte. In combinatie met de bijhorende verwarmings- en regeltechniek wordt een energiebesparend en snel reagerend vloerverwarmingssysteem met een zeer lage aanvoertemperatuur verkregen.
Alles wat u wenst te weten over de klimaatregelende tegelvloer onder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?