logo

Accenten leggen met Schlüter®-LIPROTEC

Dat past! De lichtprofielen van de Schlüter®-LIPROTEC-serie komen in keukens bijzonder goed tot hun recht.

 De inbouwmogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos: met Schlüter®-LIPROTEC kan even vlot een met kleur geaccentueerd keukenblok gecreëerd worden als een elegante lichtlijn aan de werkbladrand of een directe verlichting die uit de tegels lijkt te komen.

Indirecte plintverlichting

De indirecte plintverlichting creëert verbluffende effecten. Door de lichtaccenten kunnen hele keukeneilanden de indruk wekken gewichtloos te zweven. Voorzie de kastfronten van kleuraccenten en uw keuken heeft een heel andere aanblik.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-LIPROTEC-WS

Schlüter-LIPROTEC-WS is een hoogwaardig draagprofiel uit geanodiseerd aluminium voor verlichting van voorgeplaatste wandpanelen door middel van verschillende Schlüter-LIPROTEC-ES LED-strips die in het profiel kunnen worden bevestigd.
verder

Indirecte verlichting vanuit de tegels

Een stijlvol tegelafsluitprofiel gecombineerd met licht – dat kan alleen Schlüter®-LIPROTEC. Bij indirecte verlichting lijkt het licht rechtstreeks uit de betegeling te schijnen. U kunt bijvoorbeeld een indirecte koofverlichting naar het plafond of naar de vloer realiseren.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-LIPROTEC-VB

Schlüter-LIPROTEC-VB is een hoogwaardig wandtegelafsluitprofiel met een 25 mm breed zichtbaar oppervlak. Het is voorbereid voor de bevestiging van Schlüter-LIPROTEC-ES LEDstrips en kan samen met twee verschillende diffusieschermen voor uiteenlopende lichteffecten zorgen.
verder

Lineaire accentverlichting

Filigraan of flink. Wit of bont. In de tegels of in de bepleisterde wand. De verschillende inrichtingsmogelijkheden met de profielen van de Schlüter®-LIPROTEC-serie zijn nagenoeg eindeloos. Een ding hebben ze allemaal gemeen: ze zien er echt goed uit!

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DESIGNBASE-QD

Schlüter®-DESIGNBASE-QD is een hoogwaardig profiel uit geanodiseerd aluminium voor allerlei toepassingen. Het kan als plint- of randprofiel in wandvlakken van verschillende Schlüter®- LIPROTEC-ES LED-strips worden voorzien.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-LIPROTEC-LL

Schlüter-LIPROTEC-LL is een hoogwaardig draagprofi el uit geanodiseerd aluminium voor het creëren van accentverlichting in wandbekledingen, nis- of rekconstructies en -elementen.
verder

Werkbladen

Met Schlüter®-LIPROTEC wordt het werkblad een blikvanger. Betegeling "on top". Verlichting aan de rand. Met de profielen kunt u de werkbladrand voorzien van een discrete lichtlijn met neerwaartse uitstraling. Zo kunt u in combinatie met de meubelfronten unieke effecten creëren.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-LIPROTEC-PB

Schlüter-LIPROTEC-PB is een hoogwaardig traprandprofiel uit geanodiseerd aluminium met een 25 mm breed zichtbaar oppervlak. Het is voorbereid voor de bevestiging van Schlüter-LIPROTEC-ES LED-strips en kan samen met Schlüter-trapprofielen voor een aantrekkel ke traprandverlichting zorgen.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?