logo

Dekvloeropbouw met Schlüter®-BEKOTEC

Houd de bodem vlak! Met dunlagige dekvloeropbouw op Schlüter®-BEKOTEC-DRAIN en Schlüter®-TROBA-PLUS of -PLUS-G werkt het uitstekend – overigens ook met monokorrel- en drainagedekvloeren.

Voorkom scheidingsvoegen in de dekvloer, die u in de bekleding moet overnemen. De BEKOTEC-noppenstructuur neemt de spanning in de dekvloer op en voorkomt daardoor vervormingen en barsten.

Schlüter®-BEKOTEC-DRAIN

Schlüter®-BEKOTEC-DRAIN is een veilige, bijzonder dunlagige bekledingsconstructietechniek. Het systeem voor barstvrije en betrouwbare zwevende dekvloeren voor buitentoepassingen en bekledingen van tegels en natuursteen is een betrouwbare opbouw voor buitentoepassingen.

Schlüter®-BEKOTEC-DRAIN op Schlüter®-TROBA-PLUS-G zoom
Doorsnedetekening: Schlüter®-BEKOTEC-DRAIN

Schlüter®-TROBA-PLUS /PLUS-G

Schlüter®-TROBA-PLUS-8G, daarop Schlüter®-BEKOTEC-DRAIN zoom
Doorsnedetekening: Schlüter®-TROBA-PLUS 8G zoom

Schlüter®-TROBA-PLUS is een betrouwbare en duurzaam functionerende oppervlaktedrainage, die horizontaal op met afschot aangebrachte afdichtingen wordt gelegd. Het is opgebouwd uit een gesloten polyethyleenfolie met aan één kant noppen, waarop een filtervlies is aangebracht.

Bij Schlüter®-TROBA-PLUS 8G is er in plaats van een filtervlies een gaas met een maasbreedte van ca. 2 x 2 mm opgelijmd.

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?