logo

Overgangsprofielen voor de sanering

Wanneer tijdens de planningsfase geen gelijkmatige overgang werd voorzien tussen verschillende bekledingsmaterialen, kan met Schlüter®-RENO-profielen een betrouwbare hoogtecompensatie worden gerealiseerd. Op die manier worden gevaarlijke struikelranden vermeden en zijn deze zones perfect geschikt voor rolstoelen en staphulpmiddelen.

Op die manier kunnen de vereisten voor barrièrevrije gebouwen voor ouderen en mensen met een handicap overeenkomstig DIN 18024 en 18025 worden gerealiseerd.

Het assortiment Schlüter®-RENO-profielen is zo omvangrijk, dat er een geschikt profiel bestaat voor de meest uiteenlopende bouwsituaties.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-RENO-TK

Schlüter®-RENO-TK is een profiel voor de traploze overgang van een tegelvloer naar een aangrenzend lager gelegen tapijt of een ander vloerbekledingsmateriaal. Eveneens worden de aangrenzende bekledingsranden doeltreffend beschermd.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-RENO-V

Schlüter®-RENO-V is een profiel met een variabele overgangsflens voor de traploze overgang tussen op verschillende hoogte gelegen vloerbekledingen. Vanwege het voegribje wordt een vaste voegafstand tot de tegel bepaald.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-RENO-U/-RAMP/-RAMP-K

Schlüter®-RENO-U is een profiel om vloerbekledingen met verschillende hoogtes traploos op elkaar te doen aansluiten. Vanwege het voegribje wordt een vaste voegafstand tot de tegel bepaald.
Schlüter®-RENO-RAMP is een profiel voor de traploze overgang van sterk belastbare tegelbekledingen op een aangrenzend lager gelegen bekledingsmateriaal.
Schlüter®-RENO-RAMP-K is een profiel voor de traploze overgang van sterk belaste tegelbekleding naar een aangrenzend lager gelegen bekledingsmateriaal.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-RENO-T

Schlüter®-RENO-T is een profiel dat achteraf wordt geplaatst als overgang tussen op gelijke hoogte aan elkaar grenzende vloerbekledingen.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?