logo

Drainage onder tegels en natuursteen

Met verschillende systeemoplossingen kunt u op een efficiënte manier voor mooie balkon- en terrasbekledingen zorgen die bestand zijn tegen beschadiging.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-TROBA-LEVEL

Met Schlüter®-TROBA-LEVEL kunt u zelfdragende plaatelementen op balkons en terrassen snel, nauwkeurig en stevig plaatsen. De productcomponenten kunnen onderling gecombineerd worden, zodat nagenoeg elke helling en bouwsituatie op een betrouwbare wijze genivelleerd kan worden. En dat voor opbouwhoogtes vanaf 3 mm!
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-TROBA

Schlüter®-TROBA – onze oplossing voor de klassieke plaatsing in kiezel- of grindbed. Deze mat heeft zich al meer dan 30 jaar bewezen als scheidings- en drainagelaag! Voor speciale toepassingen heeft Schlüter-Systems sindsdien nog meer innovatieve drainagematten ontwikkeld.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-TROBA-LINE

Zowel voor barrièrevrij bouwen als de afwatering van grote oppervlakken – de betrouwbare drainagegoten voor balkons en terrassen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zodat u voor elk project de gepaste afwateringsoplossing vindt.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-TROBA-STELZ

De bekistingsringen voor professionals in de tuin- en landschapsinrichting dienen als plaatsingshulp voor mortelpunten of als bekistingsring voor de puntsgewijze bevestiging van plaatelementen op de drainagemat.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?