logo

MILIEUVRIENDELIJK EN COMFORTABEL.

Energie besparen, kosten drukken!

Door de gepatenteerde dunlagige constructie van de klimaatregelende tegelvloer dient er maar een geringe dekvloermassa te worden opgewarmd. Dit betekent dat de vloerverwarming met lage aanvoertemperaturen kan werken, wat energie bespaart. De gelijkmatige spreiding van de warmte door Schlüter®-DITRA zorgt voor een snelle en ruimtelijk evenwichtige spreiding van de warmte en creëert zo een behaaglijk woonklimaat. De klimaatregelende tegelvloer en milieuvriendelijke warmtepompen zijn een ideale combinatie. Maar ook bij de klassieke verwarmingstechnieken wordt dankzij de lage aanvoertemperaturen het milieu - en uw portemonnee – ontzien.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-EN 2520 /-EN 1520 PF

Schlüter®-BEKOTEC-EN is de betrouwbare bekledingsconstructietechniek voor het realiseren van barstvrije en juist functionerende dekvloeren en verwarmde dekvloeren met dunne laagdiktes vanaf 52 mm (incl. 20 mm isolatie). Naast tegels en natuursteen kunnen ook andere bekledingsmaterialen op de BEKOTEC-dekvloer worden aangebracht.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-EN 23 F

Schlüter®-BEKOTEC-EN 23 F is de betrouwbare bekledingsconstructietechniek voor het realiseren van barstvr!e en juist functionerende dekvloeren en verwarmde dekvloeren met zeer dunne laagdiktes vanaf 31 mm. Naast tegels en natuursteen kunnen ook andere bekledingsmaterialen op de BEKOTEC-dekvloer worden aangebracht.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DITRA

Schlüter®-DITRA is een polypropyleenmat web met zwaluwstaartvormige kwadratisch verdiepte oppervlakken, die aan de achterzijde is voorzien van een dragende vlieslaag. Schlüter®-DITRA fungeert in combinatie met tegelvloeren als contactafdichting, dampdruknivellering en ontkoppelingslaag.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?

image
Schlüter®-BEKOTEC-THERM

Alles wat u wenst te weten over de klimaatregelende tegelvloer onder: