logo

SNEL.

Vroegere oplevering dankzij de korte verwerkingstijd!

Omwille van de speciale constructie van de klimaatregelende tegelvloer kunnen de tegels op de systeem-eigen Schlüter®-DITRA-mat worden gelegd zodra de cementdekvloer begaanbaar is. Wachten tot de dekvloer droog is en het tijdrovende voorverwarmen om de vloer bekledingsklaar te maken, behoren daarmee tot het verleden. En omdat wegens de dunne cementdekvloer veel minder materiaal nodig is, wordt er bespaard op gewicht en constructiehoogte. Het inbouwen heeft duidelijk minder tijd nodig.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-EN 2520 /-EN 1520 PF

Schlüter®-BEKOTEC-EN is de betrouwbare bekledingsconstructietechniek voor het realiseren van barstvrije en juist functionerende dekvloeren en verwarmde dekvloeren met dunne laagdiktes vanaf 52 mm (incl. 20 mm isolatie). Naast tegels en natuursteen kunnen ook andere bekledingsmaterialen op de BEKOTEC-dekvloer worden aangebracht.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-EN 23 F

Schlüter®-BEKOTEC-EN 23 F is de betrouwbare bekledingsconstructietechniek voor het realiseren van barstvr!e en juist functionerende dekvloeren en verwarmde dekvloeren met zeer dunne laagdiktes vanaf 31 mm. Naast tegels en natuursteen kunnen ook andere bekledingsmaterialen op de BEKOTEC-dekvloer worden aangebracht.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DITRA

Schlüter®-DITRA is een polypropyleenmat web met zwaluwstaartvormige kwadratisch verdiepte oppervlakken, die aan de achterzijde is voorzien van een dragende vlieslaag. Schlüter®-DITRA fungeert in combinatie met tegelvloeren als contactafdichting, dampdruknivellering en ontkoppelingslaag.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?

image
Schlüter®-BEKOTEC-THERM

Alles wat u wenst te weten over de klimaatregelende tegelvloer onder: