logo

Opgelet zuren!

Ook bescherming voor probleemzones

Keramiek in combinatie met onze producten, neemt de uitdaging aan! Zuurbestendigheid vormt voor ons geen enkel probleem. Problematische ondergronden behoren reeds decennialang tot onze dagelijkse activiteiten.

De actieradius in de industrie is groot. Daarom houden we als doorslaggevende factor rekening met de mechanische belasting. Detailpunten worden opgespoord om doelgericht op te lossen. Dat is voor ons dagelijkse kost, net zoals de vraag of het geheel er ook nog mooi uit moet zien.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DILEX-EMP

Schlüter®-DILEX-EMP is een roestvaststalen bewegingsprofiel voor in het mortelbed gelegde vloeren en kan door een groef-mesverbinding horizontale bewegingen opvangen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DILEX-KS/-KSA/-EKSB

Schlüter®-DILEX-KS is een bewegingsprofiel met een randbescherming. Het is opgebouwd uit zijdelingse bevestigingsvlakken in aluminium of roestvast staal, die met een verwisselbare bewegingszone van zachte kunststof zijn verbonden.
Schlüter®-DILEX-KSA is een aansluitprofiel met randbescherming, bestaand uit een zijdelings bevestigingsvlak uit aluminium of roestvast staal, die met een verwisselbare bewegingszone van zacht kunststof is verbonden. Het dient voor de aansluiting van tegelbekledingen op vaste bouwelementen, zoals raamkozijnen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DILEX-EDP

Schlüter®-DILEX-EDP is een roestvaststalen bewegingsprofiel dat vanwege een groef-mesverbinding horizontale bewegingen kan opvangen.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-DILEX-HKS/-EHK

Schlüter®-DILEX-HKS is een combinatie van een roestvaststalen holplintprofiel en een flexibel bewegingsvoegprofiel voor de vloer-/wandaansluiting van betegelde oppervlakken.
Schlüter®-DILEX-EHK is een volledig uit roestvast staal vervaardigd holplintprofiel voor hygienische verticale inwendige hoeken en vloerwandaansluitingen.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?