logo

SYSTEEM MET ZEKERHEID.

De gepatenteerde opbouw van de klimaatregelende tegelvloer zorgt voor de afbouw van de spanningen in de constructie. Zo ontstaat met Schlüter®-BEKOTEC-THERM een duurzaam schadevrije en verwarmde tegelvloer waar u jarenlang veel plezier aan beleeft.

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-EN 2520 /-EN 1520 PF

Schlüter®-BEKOTEC-EN is de betrouwbare bekledingsconstructietechniek voor het realiseren van barstvrije en juist functionerende dekvloeren en verwarmde dekvloeren met dunne laagdiktes vanaf 52 mm (incl. 20 mm isolatie). Naast tegels en natuursteen kunnen ook andere bekledingsmaterialen op de BEKOTEC-dekvloer worden aangebracht.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-EN 23 F

Schlüter®-BEKOTEC-EN 23 F is de betrouwbare bekledingsconstructietechniek voor het realiseren van barstvr!e en juist functionerende dekvloeren en verwarmde dekvloeren met zeer dunne laagdiktes vanaf 31 mm. Naast tegels en natuursteen kunnen ook andere bekledingsmaterialen op de BEKOTEC-dekvloer worden aangebracht.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-EN-F-PS

Schlüter-BEKOTEC-EN-F-PS is een dekvloernoppenplaat van drukstabiele poly styreenstructuurfolie voor de opname van Schlüterverwarmingsbuizen (Ø 14/16 mm), die aan de achterzijde zelfklevend is. Wanneer de beschermfolie is verwijderd, wordt de noppenplaat op een geschikte ondergrond geplaatst.
verder

Schlüter®-BEKOTEC-EN-FTS

Schlüter®-BEKOTEC-EN 18 FTS

Schlüter®-BEKOTEC-EN FTS is de betrouwbare bekledingsconstructietechniek met geïntegreerde contactgeluidsisolatie tot 25 dB voor renovatieprojecten. Het systeem zorgt voor de realisatie van barstvrije en juist functionerende dekvloeren en verwarmde dekvloeren met geringe laagdiktes vanaf 31 mm direct op een draagvaste ondergrond. Naast tegels en natuursteen kunnen ook andere bekledingsmaterialen op de BEKOTEC-dekvloer worden aangebracht.
verder

Schlüter®-BEKOTEC-EN-FK

Schlüter®-BEKOTEC-EN 12 FK

Schlüter®-BEKOTEC-EN FK is de betrouwbare bekledingsconstructietechniek als hechtend systeem voor renovatieprojecten. Het systeem zorgt voor de realisatie van barstvr!e en juist functionerende dekvloeren en verwarmde dekvloeren met zeer geringe laagdiktes vanaf 20 mm direct op een draagvaste ondergrond. Naast tegels en natuursteen kunnen ook andere bekledingsmaterialen op de BEKOTEC-dekvloer worden aangebracht.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-EN-FK-PS

Schlüter-BEKOTEC-EN-FK-PS is een dekvloernoppenplaat van drukstabiele polystyreen-structuurfolie, die aan de achterzijde zelfklevend is. Wanneer de beschermfolie is verwijderd, wordt de noppenplaat op een geschikte zelfdragende ondergrond geplaatst.
verder

Photo: Schlüter-Systems

Schlüter®-BEKOTEC-DRAIN

Schlüter®-BEKOTEC-DRAIN is de zekere en bij zonder dunlagige vloerconstructietechniek als systeem voor barstvrije en juist functionerende zwevende buitendekvloeren bekleed met keramiek of natuursteen.
verder

Uw contact bij Schlüter-Systems:

BENELUX bureau
Schlüter-Systems KG
Schotelven 28
B-2370 Arendonk
Tel. +32 (0)14 443080
E-mail: benelux@schlueter.de

image
Schrijf ons!

Hebt u een vraag of een suggestie?

image
Schlüter®-BEKOTEC-THERM

Alles wat u wenst te weten over de klimaatregelende tegelvloer onder: